Share: 
Els inversors, pendents dels esdeveniments a Ucraïna i de la pròxima reunió del BCEEls inversors, pendents dels esdeveniments a Ucraïna i de la pròxima reunió del BCE

Els inversors es mostren expectants davant les mesures que pugui adoptar el BCE. Després de la publicació de la dada avançada d'inflació del febrer a la zona euro, el risc de deflació no desapareix. Davant d'aquesta circumstància, les expectatives que el BCE adopti millores extraordinàries, en la reunió de dijous vinent, han augmentat. Entre altres alternatives, es contempla la possibilitat d'una rebaixa dels tipus d'interès oficials o de la remuneració de la facilitat de dipòsit, o la reducció del coeficient de reserves.

El iuan es deprecia davant del dòlar. En vigílies del congrés del PCX, les autoritats monetàries xineses han reorientat les actuacions sobre el tipus de canvi del iuan, situant l'intercanvi amb el dòlar en el valor més baix dels últims vuit mesos. Aquesta mesura coincideix amb un període de dades relativament fluixes per a l'economia xinesa.

Share: